Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
1.220 Ft
Menny.:db

Újrahasznosítható szilikon fedelek, 6 méret, Alpina

Ár:
1.220 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
kenyerpirito_1000W_My_Toast_TAURUS_5 Kenyérpirító 1000W, My Toast, TAURUS
12.600 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.990 Ft

Gyártó: ALPINA
Elérhetőség: Raktáron
  • Szilárdság: Rugalmas, különböző edényekre feszíthető
  • Környezetbarát: tartósak
  • Higiénia: Vízálló, tisztítható
Cikkszám: E18810
Vonalkód: 8711252188102

Leírás és Paraméterek

Újrahasznosítható szilikon fedelek, 6 méret, Alpina.

Ebédből megmaradt az étel? Nem kell kidobni, mert ez az újrahasznosított, rugalmas fedő szinten minden edényre illeszkedik. Nincs szükség fóliázásra, a szilikon higiénikus, mosható. Szett méretei: 6/9/11/14/16/20cm méretekben

MŰSZAKI ADATOK
Szilárdság Rugalmas, különböző edényekre feszíthető
Környezetbarát tartósak
Higiénia Vízálló, tisztítható
Szett méretei 6/9/11/14/16/20cm

Kapcsolódó termékek

1.490 Ft
  • Szett tartalma: 2db kisdoboz, 1db közepesdoboz, 1db nagydoboz
  • Dobozok űrtartalma: 90, 230, 970 ml
  • Anyaga: átlátszó műanyag
1.990 Ft
  • Tároló anyaga: szilikát üveg
  • Tető anyaga: műanyag
  • Rögzítés: 4db műanyag pánt

Bővebben

Milyen konyhafelszerelést szerezzek be a konyhámba?
A kérdés jó, hiszen konyhánkban főzni, sütni fogunk, ezért sok mindenre szükségünk lesz. Ahhoz, hogy ne vesszünk el a hatalmas kínálatban, csoportosítsuk felhasználás szerint:

Újrahasznosítható szilikon fedelek, 6 méret, Alpina

  • Szilárdság: Rugalmas, különböző edényekre feszíthető
  • Környezetbarát: tartósak
  • Higiénia: Vízálló, tisztítható


 

 

FŐZÉS - SÜTÉS KONYHAI ESZKÖZÖK: Van egy jó receptünk, megvásároltuk hozzá az alapanyagokat kezdődhet a főzés – sütés. Ha van megfelelő konyhai eszközünk az alapanyagok feldolgozásához, mint a:

  • Vágódeszka: Háztatársokban leggyakrabban a hagyományos formájú, kézműves fa vágódeszkát vagy a kedvelt műanyag vágódeszkát használjuk. Utóbbinál végtelen a szín, forma, méret paletta, a tömeggyártás miatt az áruk is kedvezőbb.
  • Kések: Nem érhetjük be egy késsel, mondván, hogy az jó lesz mindenre, hiszen a húsvágókés például egy nagyobb és szélesebb, hogy erőt tudjunk kifejteni, ugyanakkor pengeéles. A zöldségvágó kés egy hegyesebb, vékonyabb pengéjű kés, a kenyérvágó kés nagy fogazatú kés, míg a sajtvágó kés hegyes, lukacsos pengéjű kés. 
  • Eszközök: fakanál, tésztakanál, tésztaszűrő, fokhagymanyomó, sajtreszelő, klopfoló
  • Edények: Ahogyan a főzőműsorokban, érdemes az otthoni főzéskor is előre kiporciózni, előkészíteni a hozzávalókat kis üveg vagy műanyag tálkákba. Konyhai mérleggel pontosan lemértünk minden hozzávalót, mutatósan tálkákba tettük, következhetnek a nagyobb edények (általában fémből), melyekbe a felszeletelt húsokat, meghámozott, kockára vágott krumplikat, megmosott salátákat tesszük
  • Kiegészítők: Konyharuha, edényfogó kesztyű vagy a papírtörlő, melyek a higiénia és a balesetek megelőzésén is fontos. Ugye ismerős, amikor a forró húslevesfazekat megragadjuk csupasz kézzel, vagy a forró sütőből a tepsit kivesszük. Ne égjünk meg! Hőálló eszközöket vásároljunk.
  • Lábasok, tepsik, sütőformák: A tűzhelyek kiválasztása az egyik legköltségesebb a konyhai eszközök közül. Napjainkban divatosak és mutatósak a konyhabútorba beépített tűzhelyek, mint a gáztűzhely, hagyományos elektromos tűzhely, kerámialapos tűzhely, indukciós tűzhelyek. A lábasok, tepsik, sütőformák címkéjén a gyártók feltüntetik, hogy milyen típusú tűzhelyhez javasolják. Ezt érdemes szemelőt tartani, majd következhet a minőség/ár alapján a döntés. Az edényszettek vásárlását javasoljuk. Egy márka, típus, azonos minőség és design, nem beszélve, hogy szettben általában kedvezőbb az ár is. 

Ne feledkezzünk meg a szettben nem kapható, de a nélkülözhetetlen konyhai eszközökről mint a palacsintasütő, wok, grillezők, szendvicssütők vagy a botmixer, robotgép, citrusfacsaró, , többfunkciós reszelők, vízforraló. A szempont a minőség/ár mellett a design.


ÉTKEZÉS KONYHAI ESZKÖZÖK: Konyhabútor tervezésekor a szekrények, fiókok mennyisége és elrendezése elsődleges szempont. Most következhet ezek feltöltése, vagyis a

  • Poharak: vizes, boros, pezsgős, egyebek…
  • Kávés és teáscsészék
  • Evőeszközök
  • Tányérok


TÁLALÁS KONYHAI ESZKÖZÖK: Családi összejöveteleknél, jeles napoknál vagy kertipartiknál a tálalás sokat lendít a hangulaton, hiszen amikor a vendék megérkeznek és meglátják a terített asztalt kialakul az első véleményük, hiszen az evést a szemünkkel kezdjük. Legyen ez a vélemény elismerő, vagyis ügyeljünk a tálalásra, annak stílusára. Ehhez a szükséges konyhai eszközök többek között a:

  • Tányéralátét
  • Snack tál
  • Kínáló tál
  • Salátás tál
  • Szósztál

Ha mindezeket a citidepo.hu KONYHA kategóriánkban beszereztük, indulhat a főzés – sütés.