Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS GYORSAN, PRAKTIKUSAN

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS GYORSAN, PRAKTIKUSAN Használjuk ki a hétvégi előrejelzést, az esős, borongós időt a tavaszi nagytakarításra.

Utána a csodás tavaszi napsütéses időt már felszabadultan tölthetjük a szabadban kirándulással, sportolással, hiszen a tavaszi nagytakarítással már készen vagyunk. Gyorsan, praktikusan. Tervezzük meg a munkafolyamatokat.

  1. RAKJUNK RENDET: Ha elpakoljuk a konyhában elöl hagyott konyhai-eszközöket, a nappaliban a tévénézős párnát, olvasós plédet, megkezdett könyveket, chips tálat és a hálószobában is összepakolunk akkor porszívózásánál nem kell ezeket kerülgetni, így gyorsabban haladhatunk.
  2. VONJUK BE A CSALÁDOT: Nem kell mindent egyedül végezni. Ha bevonjuk a családot hangulatosabb és nevelő hatása is van. A modern takarítóeszközök már ergonomikus kialakításúak, könnyűek, egyszerű és biztonságos a használatuk, sőt némelyik divatos színű vagy LED fénnyel segíti a munkánkat.
  3. SZEREZZÜK BE A MEGFELELŐ TAKARÍTÓESZKÖZÖK, TAKARÍTÓSZEREKET: hogy ne közben derüljön ki, hogy „Elfogyott a porzsák és a papírtörlő.”
  4. PORSZÍVÓK: A piacon számtalan porszívó közül választhatunk, melyről Csukás István egyik ikonikus meséje a Pom Pom jut az eszembe. „Milyen csokoládét szeretek? A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét…” Vagyis porzsákos porszívó, porzsák nélküli porszívó, álló porszívó, ipari porszívó, száraz-nedves porszívó. Választás felhasználás szerint, pl.:

 

                                    

 

  • Porzsákos porszívó: Nagy, poros felületeknél, mint az új lakásba költözés vagy felújítás, ahol akár fúrás, vakolás darabokat is fel kell porszívózni. Ezeknek a porzsákoknak általában 20-30 literes a kapacitása, így a teljes takarítást megcsinálhatjuk egy porzsákkal, majd egyszerűen kukába tesszük és egy új porzsákot helyezünk be. Ezek a porszívók általában az un. ipari porszívók, melyeknek a nagy kapacitás (1400W, 1600W) mellett számos praktikus funkciója (vizes porszívás, lombszívás), valamint kiegészítők csatlakoztatható a csőhöz, mint a fúrásporgyűjtő, dugulás elhárító, kombinált padlókefe, HEPA szűrőbetétek
  • Porzsákok: A gyártók ügyeltek arra, hogy a papír porzsák és a mosható textil porzsákok egyaránt kompatibilisek legyenek a nagyobb ipari porszívó márkákhoz, mint a BLACK+DECKER vagy a STANLEY. Így a jóformán csak a porzsák űrtartalmára (15, 20, 30 liter) kell figyelnünk. 

 

                                      

                                      

 

  • Álló porszívó: otthoni, háztartási használatnál a nagy kedvenc. Nem véletlen hiszen könnyű, átlátszó portartály, így látjuk a telítettséget. Szinte kivétel nélkül turbó funkcióval felszereltek és számos olyan praktikus megoldást tudnak, mint a rúdhosszabbító, amivel a lakás magasabb pontjait is könnyen eléri, szűrőfejek, kefefunkciók, valamint a szétszedhető test, így kanapékat egy pici porszívóval gyorsan kitisztíthat. 
  • Igen, természetesen vezeték nélküliek, akkumulátorról működnek, így nincs balesetveszély, hogy a vezeték elakad a tévéasztalban. Töltés falra akasztva.

      5.    HANGULAT: Egy jó háttérzenére jobban megy a munka

  

                                                    

…és a jó hír! Több PORSZÍVÓK és PORSZÍVÓ-KIEGÉSZÍTŐK most AKCIÓS!

Kérdése van? 
E-MAIL: ugyfelszolgalat.citidepo.hu@gmail.com
Telefon: +36707747475