Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
1.990 Ft
Menny.:db

Sajttároló bambusz, műanyag fedővel 25x20x8 cm

Ár:
1.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
WOK_fanyeles_30cm_ALPINA_1 WOK fanyeles 30 cm ALPINA
2.790 Ft
evoeszkoz_szett_42_reszes_ALPINA_1 Evőeszköz szett 42 részes ALPINA
7.990 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.490 Ft

Elérhetőség: Raktáron
  • ÖKO környezetbarát bambusz
  • Vágófelület: Antibakteriális bambusz
  • Teteje: Akril borítás
Cikkszám: E32417
Vonalkód: 8711252324173

Leírás és Paraméterek

Sajttároló bambusz, műanyag fedővel 25x20x8 cm.  Frissen tartja, nem engedi kiszáradni a sajtokat. Bambusz vágófelületet ne mossa vegyszerrel és mosogatógépben, mert csökkenti a bambusz természetes antibakteriális hatását.

MŰSZAKI ADATOK
Méret 25x20x8 cm
Anyaga bambusz, műanyag

Kapcsolódó termékek

1.590 Ft
  • 5 féle snack helyezhető el
  • Mosógatógépben mosható
  • Anyaga: Kerámia
1.490 Ft
  • Mosógatógépben mosható
  • Kerti partikra javasolt
  • Ergonomikus fa nyél
2.190 Ft
  • Tapadásmentes bevonat
  • Egészség: Kevesebb olaj elegendő
  • Mély kialakítás
2.490 Ft
  • Tapadásmentes bevonat
  • Mosógatógépben mosható
  • Szállítás: Fogantyús tető

Bővebben

Milyen konyhafelszerelést szerezzek be a konyhámba?
A kérdés jó, hiszen konyhánkban főzni, sütni fogunk, ezért sok mindenre szükségünk lesz. Ahhoz, hogy ne vesszünk el a hatalmas kínálatban, csoportosítsuk felhasználás szerint:

 

Sajttároló bambusz, műanyag fedővel 25x20x8 cm

  • ÖKO környezetbarát bambusz
  • Vágófelület: Antibakteriális bambusz
  • Teteje: Akril borítás

MŰSZAKI ADATOK:

  • Méret: 25x20x8 cm
  • Anyaga: bambusz, műanyag

 

FŐZÉS - SÜTÉS KONYHAI ESZKÖZÖK: Van egy jó receptünk, megvásároltuk hozzá az alapanyagokat kezdődhet a főzés – sütés. Ha van megfelelő konyhai eszközünk az alapanyagok feldolgozásához, mint a:

  • Vágódeszka: Háztatársokban leggyakrabban a hagyományos formájú, kézműves fa vágódeszkát vagy a kedvelt műanyag vágódeszkát használjuk. Utóbbinál végtelen a szín, forma, méret paletta, a tömeggyártás miatt az áruk is kedvezőbb.
  • Kések: Nem érhetjük be egy késsel, mondván, hogy az jó lesz mindenre, hiszen a húsvágókés például egy nagyobb és szélesebb, hogy erőt tudjunk kifejteni, ugyanakkor pengeéles. A zöldségvágó kés egy hegyesebb, vékonyabb pengéjű kés, a kenyérvágó kés nagy fogazatú kés, míg a sajtvágó kés hegyes, lukacsos pengéjű kés. 
  • Eszközök: fakanál, tésztakanál, tésztaszűrő, fokhagymanyomó, sajtreszelő, klopfoló
  • Edények: Ahogyan a főzőműsorokban, érdemes az otthoni főzéskor is előre kiporciózni, előkészíteni a hozzávalókat kis üveg vagy műanyag tálkákba. Konyhai mérleggel pontosan lemértünk minden hozzávalót, mutatósan tálkákba tettük, következhetnek a nagyobb edények (általában fémből), melyekbe a felszeletelt húsokat, meghámozott, kockára vágott krumplikat, megmosott salátákat tesszük
  • Kiegészítők: Konyharuha, edényfogó kesztyű vagy a papírtörlő, melyek a higiénia és a balesetek megelőzésén is fontos. Ugye ismerős, amikor a forró húslevesfazekat megragadjuk csupasz kézzel, vagy a forró sütőből a tepsit kivesszük. Ne égjünk meg! Hőálló eszközöket vásároljunk.
  • Lábasok, tepsik, sütőformák: A tűzhelyek kiválasztása az egyik legköltségesebb a konyhai eszközök közül. Napjainkban divatosak és mutatósak a konyhabútorba beépített tűzhelyek, mint a gáztűzhely, hagyományos elektromos tűzhely, kerámialapos tűzhely, indukciós tűzhelyek. A lábasok, tepsik, sütőformák címkéjén a gyártók feltüntetik, hogy milyen típusú tűzhelyhez javasolják. Ezt érdemes szemelőt tartani, majd következhet a minőség/ár alapján a döntés. Az edényszettek vásárlását javasoljuk. Egy márka, típus, azonos minőség és design, nem beszélve, hogy szettben általában kedvezőbb az ár is. 

Ne feledkezzünk meg a szettben nem kapható, de a nélkülözhetetlen konyhai eszközökről mint a palacsintasütő, wok, grillezők, szendvicssütők vagy a botmixer, robotgép, citrusfacsaró, , többfunkciós reszelők, vízforraló. A szempont a minőség/ár mellett a design.


ÉTKEZÉS KONYHAI ESZKÖZÖK: Konyhabútor tervezésekor a szekrények, fiókok mennyisége és elrendezése elsődleges szempont. Most következhet ezek feltöltése, vagyis a

  • Poharak: vizes, boros, pezsgős, egyebek…
  • Kávés és teáscsészék
  • Evőeszközök
  • Tányérok


TÁLALÁS KONYHAI ESZKÖZÖK: Családi összejöveteleknél, jeles napoknál vagy kertipartiknál a tálalás sokat lendít a hangulaton, hiszen amikor a vendék megérkeznek és meglátják a terített asztalt kialakul az első véleményük, hiszen az evést a szemünkkel kezdjük. Legyen ez a vélemény elismerő, vagyis ügyeljünk a tálalásra, annak stílusára. Ehhez a szükséges konyhai eszközök többek között a:

  • Tányéralátét
  • Snack tál
  • Kínáló tál
  • Salátás tál
  • Szósztál

Ha mindezeket a citidepo.hu KONYHA kategóriánkban beszereztük, indulhat a főzés – sütés.