Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
10.500 Ft
Menny.:db

Rolit társasjáték

Ár:
10.500 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.690 Ft

Elérhetőség: Raktáron
  • Korosztály: 6-12 évesek
  • Nem: fiúk/lányok
  • Ajánljuk: 7 éves kortól
Cikkszám: GOL370802
Vonalkód: 8711808708020

Leírás és Paraméterek

Rolit társasjáték.

Mit érdemes tudnod róla: Rolit társasjáték?
A Rolit egy könnyen tanulható társasjáték, amelynek az átlagos játékideje rövid és pörgős. A társast, a könnyen tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás és irányítás mechanizmusra. Logikai játék, melynek szabályai roppant egyszerűek és mégis lehet agyalni rajta. Bár a kiinduló állások mindig ugyanazok, mégis rengeteg variáció van!

Játék lényege:
Van egy kiinduló állás (például két játékosnál a középen levő 4 mezőben 2-2 saját átlósan), és minden körben amikor te jössz, feltehetsz egy jelölőt, nevezzük golyónak, a táblára a saját színedben. Ekkor az újonnan letett golyó és a táblán levő összes egyenesen vagy átlósan elhelyezkedő saját színű golyók közötti összes más színű golyót átfordíthatod a saját színedre. Ezután az ellenfél jön és ő is feltesz egy golyót, amivel szintén átfordít golyókat a táblán és így tovább. A táblán levő golyók színe folyamatosan változik mindaddig, amíg be nem telik a tábla. Ekkor mindenki megszámolja, hogy hány golyó van a táblán az ő színében, és akinek a legtöbb van az nyert.

MŰSZAKI ADATOK
Korosztály 6-12 évesek
Nem fiúk/lányok
Ajánljuk 7 éves kortól
Játékosok száma 2-4 játékos
Játékidő kb. 20 perc