Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
17.900 Ft
Menny.:db

Padel ütő, Fekete, No Fear

Ár:
17.900 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.990 Ft

Gyártó: NO FEAR
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: E49457
Vonalkód: 8711252494579

Leírás és Paraméterek

A No Fear padel ütő ideális a kezdők számára. Könnyű, 350-370 grammos súlyának, könnycsepp alakjának és a polietilén maggal ellátott üvegszálas váznak köszönhetően nagyszerű irányíthatóságot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a komolyabb sérüléseket, és a No Fear padel-ütővel dolgozhasson az ütéstechnikáján. A még jobb irányíthatóság érdekében az ütő markolata csúszásgátló réteggel van ellátva. 

Ideális súly kezdők számára

A padel-ütő súlya hihetetlenül fontos. A könnyű ütőket kezdőknek szánják a sérülések megelőzése érdekében. A könnyű padel-ütő lehetővé teszi, hogy kevesebb erőt tegyen a labda mögé, de gyorsabban mozogjon. Ezáltal padelezés közben több időd van reagálni az ellenfél ütésére. A férfiak számára a padel-ütő ideális súlya 370-390 gramm. Nők és kezdők számára a padel-ütő súlya általában 350 és 370 gramm között van. A No Fear padel-ütő súlya 350 és 370 gramm között van. Ez teszi a padel-ütőt tökéletessé a kezdő játékosok számára. 

Közepes egyensúly

A No Fear padel-ütő csepp alakú vázzal rendelkezik. A padel-ütő egyensúlyát az alakja és az a pont határozza meg, ahol az ütő súlyának nagy része található. A könnycsepp alakú padel-ütő esetében a súly közelebb van a nyélhez, ami automatikusan nagyobb kontrollt biztosít. Közepes egyensúlyozással a csuklódnak is több pihenőt adsz, ami segít a sérülések lehető legnagyobb mértékű elkerülésében.

Csúszásmentes fogantyú

A No Fear padel ütő csúszásgátló fogantyúval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az ütő kényelmesen és szilárdan pihenjen a kezedben, még padelezés közben is. A padel-ütőnek nincs különböző markolatmérete, mint a legtöbb teniszütőnek. Ha túl vékonynak találja a padel-ütő markolatát, akkor overgripeket tekerhet rá, hogy a kezéhez igazítsa.

A váz üvegszálból és polietilénből készült.

A No Fear padel-ütő lapja üvegszálból készült, polietilén maggal. Ez lehetővé teszi, hogy minden ütést érezzen a labdával szemben, és kevesebb erőt kell kifejtenie ahhoz, hogy a labdát gyorsan újra el tudja találni. Ez a rugalmas anyag teszi a padel-ütőt nagyon alkalmassá a kezdő és a szabadidős játékosok számára is. A penge vastagsága 36,5 milliméter. Kezdő játékosok számára gyakran 36-38 milliméteres vastagságot ajánlanak.

Műszaki adatok:

Váz anyaga: üvegszálas
Anyagmag: polietilén
Pengevastagság: 36,5 mm
Egyensúly: közepes
Alak: könnycsepp alakú
Súly: 350-370 gramm
Csúszásmentes nyél
Tökéletes ütő kezdőknek

Váz anyaga üvegszálas
Anyagmag polietilén
Pengevastagság 36,5 mm
Egyensúly közepes
Alak könnycsepp alakú
Súly 350-370 gramm