Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
9.900 Ft
Menny.:db

Légkompresszor fémházas 100psi 96W 12V DUNLOP

Ár:
9.900 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
kesztyu_bor_FLUO_DUNLOP_1 Kesztyű bőr FLUO DUNLOP
2.490 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.690 Ft

Gyártó: DUNLOP
Elérhetőség: Raktáron
  • Nyomásmérő: Pontos nyomás méréséhez
  • Szivargyújtó töltőről üzemeltethető
  • Ajánlott gumiabroncsok, labdák, vízi játékok felfújásához
Cikkszám: E06381
Vonalkód: 8711252063812

Leírás és Paraméterek

Légkompresszor fémházas 100psi 96W 12V. 

  • Erős kompresszor: Tartalmaz  többféle fújófejet a különböző gumikhoz és 100 PSI nyomásmérőt a légnyomás pontos méréséhez.
  • Teljesítmény: 7 bar, 100 PSI. A 2,85 m hosszú spirál, rugalmas levegőtömlő könnyen rögzíthető a szivargyújtó töltővel.
  • Tartozékok: 3 fej segítségével szinte bármely gumi gyorsan felfújható, csak rá kell csavarni a Dunlop légkompresszorra.
  • Alkalmazási területek: Autó gumiabroncs, kerékpár gumiabroncs, focilabda, gumimatrac gyorsan, minimális erőfeszítéssel felfújható. Nyaraláshoz, táborozáshoz.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Nyomás 100 PSI, 7bar
Feszültség 12V
Csatlakoztatás Szivargyújtó töltő
Kábel spirál, rugalmas levegőtömlő, 2.85 m
Méret 13 x 12 x 7 cm
Tartozékok 3 fej

Bővebben

A DUNLOP, ALL, BLACK+DECKER és STANLEY márkák az autóápolás megbízható gyártói.

Sokan úgy gondolják, hogy az autókarbantartás amolyan téli tevékenység. Ez nagy tévhit, hiszen a nagy nyári meleg legalább annyira igénybe veszi a gépjárművet, mint a tél. Ellenőrizzük gyakrabban autónkat, hogy megelőzzük a meghibásodást. 

Ám néha mégis megtörténik, hogy kiég a fényszóró, csökken a guminyomás, defektet kapunk, nehézkesen indul az autó vagy ne adja Isten, lerobbanunk az autóval. 

Felsoroljuk autónk legfontosabb (évszaktól független) autókarbantartási teendőket:

 

• Motor hűtőfolyadékszint mérés (nyár): A nyári kánikulában ellenőrizzük a hűtőfolyadék szintjét. Ez a folyadék felel azért, hogy a motor ne melegedjen túl. Túlmelegedésnél a hengerfej sérül, mely javításánál mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, nem is beszélve, hogy addig üzemképtelen az autónk. Hogyan végezzük el ezt a roppant egyszerű mérést? Vegyünk fel egy munkakesztyűt, nyissuk ki a motorháztetőt, majd bal oldalon egy ballonban találjuk a hűtőfolyadékot. Ha nem éri el a ballon oldalán jelzett sávot, töltsük fel desztillált vízzel.

• Motor fagyállómérés (tél): Ugyanezt a ballont kell megnézni, ám egy másik műszerrel, mely a fagyállómérő. Ezt ez mini pumpa, melyen egy skála jelzi a fagyálló hőmérsékletét. 

• Gumiabroncsok: Autónkba beszálláskor vessünk mindig egy pillantás a gumikra, hiszen ezek juttatnak el minket a célba. Ez sem ördöngösség, ha van nálunk légnyomásmérő, mellyel pillanatok alatt megnézhetjük gumik levegőszintje, mely ca. 2.2 között ideális. 

Defektes lett az egyik kerék, de hétvége van és szerviz hétfőn nyit. A defektjavító segítségével időszakosan megoldhatjuk a problémát. Hozzávaló eszközök: Munkakesztyű, emelő krokodil vagy emelő trapéz, jó, ha van egy magas lumen fényű munkalámpa is autónkban, valamint a szerelés idejére (ha úton vagyunk) tegyük ki az elakadásjelző háromszöget és a kerékanyakulcs kereszt, amivel a kerék négy csavarját levesszük.

• Akkumulátor: Ismerős és bosszantó. Megelőzhetjük! Smart akku töltővel. De ha már nagy a baj és bikázni kell, akkor legyen nálunk indítókábel.

• Autó világítás: Első, hátsó irányjelző, reflektor, tolatás melyek mind külön izzóról működnek. Ha valamelyik kiég, balesetet okozhat. Legyen nálunk izzókészlet.

• Jó, ha van autónkban: Van úgy, hogy autózás közben félre kell állni az autónkkal, mert valami komolyabb meghibásodás lépett fel. Amíg segítséget hívünk, tegyük ki az elakadásjelző háromszöget és készítsük elő a vontatókötelet.

 

Légkompresszor fémházas 100psi 96W 12V

  • Nyomásmérő: Pontos nyomás méréséhez
  • Szivargyújtó töltőről üzemeltethető
  • Ajánlott gumiabroncsok, labdák, vízi játékok felfújásához

Kellemes vásárlást a citidepo.hu webshopunkban, ahol a világmárkákat szerethető áron találja meg.