Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
9.980 Ft
Menny.:db

Kaspó és virágtartó állvány, kalapált sárgaréz hatású/fekete, 74 cm magas

Ár:
9.980 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.690 Ft

Elérhetőség: Raktáron
  • Magasság: 74 cm
  • Kaspó átmérő: 21 cm
  • Ajánlott: Csüngő levelű növényekhez
Cikkszám: A70000020
Vonalkód: 8719987390432

Leírás és Paraméterek

Kaspó és virágtartó állvány, kalapált sárgaréz hatású/fekete, 74 cm magas.

A virágok olyan kiegészítők, amelyek nélkül nehéz elképzelni egy kényelmesen berendezett házat. Ugyanolyan fontos, mint a kedvenc növényének kiválasztása, a bemutatás módja. Ebben a szerepkörben semmi sem fog jobban működni, mint egy jól megválasztott virágtartó. Ez a nem feltűnő elem egyedi dekoráció lehet, amely változatossá teszi otthona belsejét. A holland Home Styling Collection márka álló virágágyása egy olyan termék, amely különösen szeretni fogja azokat, akik szeretik az elbűvölő stílust. Az arany színű fémből készült, 21 cm átmérőjű ültetőgép széles cserepek elhelyezésére is alkalmas.
Felülete finom dombornyomással rendelkezik - ez a szokatlan textúra további varázst ad a cikknek. A készlet az ültetőn kívül egy fekete állványt is tartalmaz. Ennek köszönhetően a virágágyás tökéletesen bemutatja a magas és alacsony növényeket, valamint a hosszú, lelógó levelű növényeket is. Az álló virágágyás ajándékként is használható különféle alkalmakra, például születésnapra, névnapra vagy új otthonba költözésre. Válassz termékeink közül és tedd boldoggá kedvesed!

MŰSZAKI ADATOK
Magasság  74 cm
Állvány szélesség 27 cm
Kaspó átmérő 21 cm
Ajánlott Csüngő levelű növényekhez
Súly 0.8 kg

Bővebben

Fényárban úszó kert
Novembertől, várva a karácsonyt kertünket is világító díszbe öltöztetjük, mely a téli időszakban fényt visz lelkünkbe. Nem csupán az ünnepi hangulat miatt, hanem a fény pszichológiai hatása miatt is kedvünk jobb lesz, mosolyt csal az arcunkra. 
Gyerekkoromban a nyári szünetet nagyszüleimnél töltöttem. Kihasználtuk a szabadságot és szürkületben, sőt este is kint lehettünk unokatestvéreimmel a kertben. Játszottunk, beszélgettünk egy elemlámpával a zsebünkben, mert annak fényél nem féltünk és a házba is könnyebb volt visszatalálni. Vicces volt, de mai fejjel örülök annak, hogy a technika fejlődésével ezek a kerti beszélgetések, kerti sütögetések már hangulatos fényben, sőt energiatakarékos, környezetbarát solar fény mellett történnek. Ami biztos, a kültéri solar (LED) világítással különös bájt varázsolunk kertünkbe.

Milyen kerti solar (LED) lámpák vannak? Nézzük csoportosítva:
•    Leszúrható
•    Álló
•    Falra szerelhető
•    Dekor (füzér, lampion, kertitörpe)

Mielőtt részletes bemutatjuk, hogy melyik solar (LED) kerti dekor lámpát mikor javasoljuk, nézzük meg a tulajdonságaikat:

  • Fény színe: Beltéri lámpa vásárláskor vásárlásakor már biztosan láttuk a bemutatótermekben, hogy valamelyik lámpa sárgás, valamelyik fehér fénnyel világít. Ez a fény szín, melyet egy szín hőmérséklet skálán mérhetünk, kelvin (K) mértékegységgel. Minél alacsonyabb ez a szám, annál melegebb (sárga) fénnyel világít a lámpa, minél magasabb az érték, annál hidegebb (fehér) fényű. A gyertya fénye például meleg fény, mely 1200 K, a borús égboltból előszökő fény hideg, ca. 8000 K erősségű.  A solar (LED) kerti lámpák dobozában ez jól láthatóan fel van tüntetve.
  • IP védelem: Ez a termék borítására vonatkozik, hogy mennyire védetti a környezeti hatások ellen, például eső. Kültérre IP44-től (fröccsenő víz) felfelé válasszunk solar (LED) dekor lámpát. 
  • Burkolat és kiszerelés: Műanyag és INOX  (rozsdamentes acél) burkolatok kötött lehet választani, utóbbi tartósabb, mutatósabb. Kiszerelés, csomag tekintetében általában 3-5 solar (LED) lámpa található egy csomagban, de lehet vásárolni egy darabosat is.

LESZÚRHATÓ KERTI SOLAR (LED) LÁMPA: Előnye a mobilitás, vagyis a kerti út mellöl, az estébe nyúló kertipartihoz is átrakhatjuk. Amire ügyeljünk, hogy ne árnyékos helyre rakjuk, hiszen fényét a napból nyeri, mely jól feltöltöttség esetén akár 6-8 óra.
ÁLLÓ KERTI SOLAR (LED) LÁMPA: Kapubejárónál, járdaszegély használják, ahol fixen, hosszútávra rögzíthetik a talajban. Ez nagyrészt mozgásérzékelővel vannak felszerelve, így a nappal eltárolt energiát, csak mozgás esetén használja.
FALRA SZERELHETŐ SOLAR (LED) LÁMPA: Bejárati ajtóknál, garázslejáróknál, teraszokon. Ez nagyrészt mozgásérzékelővel vannak felszerelve, így a nappal eltárolt energiát, csak mozgás esetén használja.
DEKOR SOLAR (LED) LÁMPA: Születésnapi partiknál, kerti grillezéseknél a színes solar (LED) lampionok, fűzérek roppant mutatósak. Felakasztásuk egy kampó segítségével könnyű. Fontos, hogy nappalra erősen benapozott helyre tegyük, hogy magába szívhassa a nap energiáját és estére akár 6-8 órán keresztül mutatós színes fényben tündököljön a kert. Mostanában nagy kedvenc a kerti bagoly szemét helyettesítő solar (LED) lámpa, vagy a kerti törte solar (LED) lámpása is.

Kaspó és virágtartó állvány, kalapált sárgaréz hatású/fekete, 74 cm magas

  • Magasság: 74 cm
  • Kaspó átmérő: 21 cm
  • Ajánlott: Csüngő levelű növényekhez

 

Azonban a kerti dekorációból nem hiányozhatnak a:

Legyen fény egész évben kertünkben. Válogasson kedvére citidepo.hu kerti dekor oldalunkon meleg vagy hideg fényű dekor solar (LED) lámpákból.

Kérdése van? +36707747475