Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

KÁNIKULA. AKKOR KERTI MEDENCE! DE HOGYAN VÁLASSZAK?

KÁNIKULA. AKKOR KERTI MEDENCE! DE HOGYAN VÁLASSZAK?

Mi, itt a CITIDEPO.HU webshopunkban a Summer Waves Kerti Medencéket kínáljuk Önöknek, ezért megkértük a forgalmazót, segítsen nekünk sok éves szakmai tapasztalatával. 

                        

 

KERTI MEDENCE VÁSÁRLÁS: 
A kerti medencéknek igen széles választéka van. A döntésben fontos, hogy kisgyermek van-e a családban és a nyári kánikulában az Ő hűtése a fontos, vagy már nagyobbak a gyerekek és az egész család élvezné a kerti medence hűsítő hatását, netán nagy kertünk van és a hűtés mellett a szórakozás is fontos? 

FELFÚJHATÓ PEREMŰ KERTI MEDENCÉK: Ezt a típust pici gyerekes családoknak ajánljuk mert puha a fala, így nem okoz sérülést ki-be lépésnél vagy a vízben lubickolva. Méretük is kedvező, kisebb kertben is elfér, gyorsan felfújható és a víz is hamar optimális hőmérsékletre melegszik, hiszen kevesebb vízzel kell feltölteni (76 cm magas). Méretek tekintetében 3,05 m és 3.66 m átmérőjű medencék közül tud választani a vásárló, a hagyományos kék színű, vagy a trendi rattan mintázatú közül választhatnak.                              

                                                                           

 

FÉMLÁBAS KERTI MEDENCÉK: Ez a típus ahogyan a nevében is szerepel, fém lábakkal erősíti meg a víz biztos tartását. A széles típus választékkal a Summer Waves minden igényt kielégít.

  • GYEREKCSAPATNAK: A 76 cm magas fémlábas medencét javasoljuk, hogy a gondtalan játszás közben is biztonságos tartású legyen a medence. Medence átmérő tekintetében a 3.05 m vagy a 3.66 m-eset javasoljuk.
  • CSALÁD VIZES FELFRISSÜLÉSÉRE: Magasabb, 91 cm, 107 cm-es medencéket javasoljuk, hogy a felnőttek is kényelmesen élvezhessék a hűsítő medencét. Átmérő tekintetében is lépjünk magasabb szintre, a 3.66 m vagy a 4.27 m-es fémlábas medencéket javasoljuk, hogy az egész család akár egyszerre is használhassa. Méretekből adódóan nagyobb helyigényük van, ezért a kert olyan részén állítsuk a fémlábas medencét, ahogy szinte egész nap rásüthet a nap, hogy mindig kellemes hőmérsékletű legyen a víz. Igen, akkor a kert egy frekventált helyére kerül a medence, ahol mi és a szomszédok is látják, ezért a külső design is színre lép.  A 2022-as év  kerti medence trendje a rattan, a halszálkás és a terméskő mintázatú kerti medencék.
  • KERTI PARTIKRA: Ez esetben a buli hangulat a lényeg, ahol fiatalok, családi kertipartik különféle igényeinek is meg kell felelnie a medencének, ezért mindent kimaxolt a gyártó. Magasságnál az előzőekben említettek mellett a 122 cm magas medence is elérhető. Természetesen a csomag tartalmazza a praktikus fém létrát, mely stabil és könnyen rögzíthető a fémlábas medence két oldalára.

 

          

 

Felállítottuk a kerti medencét, feltöltöttük vízzel. És kezdődhet a hűsítő medenceparti. Igen, de ahhoz, hogy sokáig élvezhessük ezt az élményt, fontosak a következők:
KÉNYELEM ÉS TARTÓSSÁG: Alul/felül/belül. Picit tréfásan így is fogalmazhatunk, hiszen:

  • ALUL: A szennyeződések távoltatására, a törmelékek, apró kavicsok kellemetlen érzetének elkerülésére javasoljuk, hogy a kerti medence felállítása előtt medence aljtakarót helyezzen a kiválasztott területre. Aljtakaró anyaga tartós PVC, így a fentiekre megoldás. 
  • FELÜL: Egy kellemes szellő tovább fokozza a kerti medence frissítő hangulatát, ám faleveleket, port is sodor magával melyek a medencékben landolhatnak. Szürkületkor pedig apró rovarok kerülhetnek a medencébe. Elkeseredésre semmi ok, a Summer Waves gyártó gondolt erre, ezért több méretben elérhetők a medencefedők, melyek praktikusan húzó zsinórral rögzíthetjük a medencéhez. A fentiek mellett a medencefedő +1 praktikus tulajdonsággal is rendelkezik. Napközbeni használatakor több fokkal melegíti a kerti medence hőmérsékletét. 
  • BELÜL: Medence szűrök, vízforgató pumpák, szkimmer (levélcsapda). Általában a medence csomag része, természetesen felszereltségtől függően. De vajon mire is jók ezek a medence kiegészítők. Nézzük:

 

        

 

Medence szűrők: Alapban a csomag része, melyek szabadalmazott klórozókosárral rendelkeznek. A klórtablettával együtt 2 hetente érdemes cserélni. Három típusú papírszűrőből választhatunk, de melyik jó az Ön medencéjéhez? A papírszűrő neve (A/C, I, D) neve a medence számának utolsó számával egyezik, így könnyű a beazonosítás. 

Vízforgató pumpák: A higiénia miatt roppant fontos a medence vízének tisztán tartásához. Elektromos árammal működnek, ám mivel a medence szabadban van, így ügyeljünk az érintésvédelemre is, a hosszabbító IP védelme 44 felett legyen. Óhatatlan, hogy a víz kifröccsen, így javasoljuk a kábel nejlonnal letakarását is. Javasoljuk a vizet naponta 2-3 alkalommal átforgatni. Papír és homokszűrős változatban elérhető, a jelentősen hatékonyabb a homokszűrős hiszen homokon keresztül szűri a szennyeződéseket a papírral ellentétben.

Reméljük tudtunk segíteni azoknak, akik most vásárolnának kerti medencéket, illetve azoknak is akik már használják és a fenti szakmai információk segítettek a higiénia és a medence tartósságának megőrzésében. Utoljára hagytunk két igazán jó hírt! 

  1. Minden Summer Waves KERTI MEDENCE és KIEGÉSZÍTŐ RAKTÁRON! Rendelést követően, 2-3 munkanap alatt már házhoz is érkezik.
  2. Több MEDENCE AKCIÓ-ban van, DE csak a készlet erejéig!

Ízelítő a KERTI MEDENCE AKCIÓ-ból:

                       

 

Kérdése van? 
E-MAIL: ugyfelszolgalat.citidepo.hu@gmail.com
Telefon: +36707747475