Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetési és szállítási információk

A Citidepo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
(webshop) 

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

GLS és GLS Csomagpont szállítási költségek. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
Csomag súlya (kg) Költség (Ft)
0 - 9.9 1690
10 - 19.9 1990
20 - 30 2999
31 - 50 6599

 

Fizetési módok és költségek. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
CIB Bankkártyás fizetés 0 Ft
Utánvét  1190 Ft

 

Szállítási idő: 2-3 munkanap

 

FIZETÉS: A fizetési műveletet Ön pénzügyi szolgáltató közreműködésével hajtja végre (bankkártyás fizetés, banki átutalás), vagy a kiszállítást végző futárszolgálat útján teljesítheti (utánvét). Banki fizetési opció választása esetén Társaságunk nem ismeri meg az Ön bankkártyaadatait, azokat közvetlenül a pénzügyi szolgáltató részére fokozott biztonságú szolgáltatás keretében adja meg.

FIZETÉSI MÓD: Kiválaszthatja a megrendelés teljesítésének fizetési módját, de előtte még áttekintheti a rendelés adatait, majd választhat fizetési módot.

 • Utánvét: A megrendelt termék(ek) vételárát, valamint a házhozszállítás díját a Megrendelő a futárszolgálat munkatársának fizeti ki a termék(ek) átvételekor készpénzben vagy bankkártyával.
 • Online bankkártyás fizetés: Webshopunk részére a CIB Bank Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetés választása esetén átirányítjuk a CIB Bank Zrt. fizetőoldalára, így a fizetést nem a webshopban, hanem közvetlenül a CIB Bank Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

A sikeres online bankkártyás fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
 • A kártya érvényességi ideje, lejárati dátuma (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyja üresen!)

A Tranzakcióban érintett számlavezető pénzintézetek további, a Megrendelő aktív közreműködését igénylő ügyfélazonosítási protokollt alkalmazhatnak a mindenkori jogszabályi elvárásokhoz igazodva, továbbá a Megrendelő által igénybe vett banki szolgáltatások egyedi feltételeinek megfelelően. (pl. tranzakció megerősítése SMS-ben kapott biztonsági kóddal, mobiltelefonos applikációban történő jóváhagyás, telekód, stb.). A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik és értesítést kap a tranzakció sikerességéről. Ezután a rendszer visszairányítja a webshop felületére. Amennyiben az azonosítás sikertelen, a tranzakció is sikertelenül végződik.

Webshopunkban elfogadható kártyatípusok:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • Visa Electron (nem dombornyomott) - a Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyáját kibocsátó banknál engedélyezte az internetes vásárláshoz való kártyahasználatot, a bankkártyás fizetésnek semmi akadálya. Ha ebben nem biztos, keresse fel a kártyát kibocsátó bankot további információkért!
 • Maestro - A CIB Bank Zrt. internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyát kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Ha gond adódna, kérjük, keresse fel bankfiókját a további információkért!

Webshopunk a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

SZÁMLA KIÁLLÍTÁSA: Termék megrendelését követően a Társaságunk által kiállított számla elektronikus úton, PDF formátumban az Ön által rendeléskor megadott e-mail címre történő továbbítással kerül átadásra. Így rendelést követően két e-mailt kap Társaságunktól, melyek a: • Rendelés értesítő • E számla A csomag papírt számlát nem tartalmaz, ezzel is védve környezetünket.

SZÁMLÁZÁSI SZOLGÁLTATÓNK: Társaságunk számláinak kiállítása érdekében az alábbi szolgáltatóval működik közre, akinek, mint adatfeldolgozónak a számviteli és adózási jogszabályoknak megfelelő adatokat továbbítja a pénzügyi bizonylatok előállítása érdekében. Az adatok kezelése az Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban történik.

 • Online számlázószoftver neve: Számlázz.hu Szolgáltatást nyújtó cég neve: KBOSS.hu Kft. Szolgáltatást nyújtó cég adószáma: 13421739-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-303201 Email: info@szamlazz.hu Számlázó elérhetősége: www.szamlazz.hu Telefonszám: +36 (30) 354 4789
 • Fizetési szolgáltatónk: Az szolgáltató közreműködik az online fizetés végrehajtásában. Ennek során az adatfeldolgozó az érintett számlázási nevét és címét, a rendelés számát és időpontját a polgári jogi elévülési időn belül kezeli.

CIB Bank Zrt.

 • Székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
 • Cégjegyzékszám: 01-10-041004
 • Adószám: 10136915-4-44
 • Telefonszám: +36 (1) 4242 242
 • Email cím: cib@cib.hu
 • Honlap: www.cib.hu

SZÁLLÍTÁSI MÓD: A webáruházunkban megrendelt termékeket az Ön által megadott szállítási címre futárszolgálat segítségével kézbesítjük.

 • Kézbesítési szolgáltatónk: GLS General Logistics Systems Hungary Kft.
 • Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.
 • Cégjegyzékszám: 13-09-111755
 • Adószám: 12369410-2-44
 • Telefonszám: +36 (29) 886 694
 • Email cím: info@gls-hungary.com
 • Honlap: https://gls-group.eu/HU/hu/home

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: A Szolgáltató a megrendelés feldolgozásától és visszaigazolásától számított 2-3 munkanapon belül vállalja, hogy a megrendelt termékeket a futárszolgálat részére átadja. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz a termék mielőbbi kiszállítása érdekében. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli.
Vállaljuk, hogy a terméket a megrendelés visszaigazolásától számított 5-7 munkanapon belül futárszolgálat partnerünk útján házhoz szállítjuk Önnek.

Citidepo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 
PDF letöltése: A Citidepo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Webes (webshop)  FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK