Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
299.990 Ft
Menny.:db

Fémlábas medence 488 cm átmérő, 122 cm magas, TERMÉSKŐ mintás, belül KÉK MOZAIK minás + víztisztító + létra + aljtakaró + fedő + delux takarítókészle, SkimmerPlus™ Summer Waves

Ár:
299.990 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

15.000 Ft

Gyártó: SUMMER WAVES
Elérhetőség: Raktáron
  • Tartós, rozsdamentes fémvázszerkezet
  • Ovális alakú fémrudakkal, ami 30% erőssebb, mint szokásos rúdazat
  • Könnyű, szerszám nélküli összeszerelés bepattintható csatlakozásokkal
Cikkszám: SW SS488X122SPAC
Vonalkód: 4895215110059

Leírás és Paraméterek

Fémlábas medence 488 cm átmérő, 122 cm magas, TERMÉSKŐ mintás, belül KÉK MOZAIK minás + víztisztító + létra + aljtakaró + fedő +  delux takarítókészle, SkimmerPlus™ Summer Waves
• Tartós, rozsdamentes fémvázszerkezet
• Ovális alakú fémrudakkal, ami 30% erőssebb, mint szokásos rúdazat
• Könnyű, szerszám nélküli összeszerelés bepattintható csatlakozásokkal
• Szuper tartós háromrétegű PolyLaminate ™ PVC poliészter belső hálóval erősített oldalfalakkal
• Kék mozaik mintákkal a belső falon
• Percek alatt üzembehelyezhető a vízzel történő feltöltéshez
• Bebújtatható részekkel a medence falán, a gyors és egyszerű beállítás érdekében
• Medencéhez és vízforgató összeszereléséhez magyarnyelvű szerelési útmutató mellékelve
• A medence külső falára illeszkedő skimmer igazodik a medence színéhez
• SkimmerPlus™ SFX1500 Filter Pump 12V egy nagyszerű kombinációja a filteres és skimmer technológiának
• Összegyűjti a bogarakat és hulladékot a vízfelszínéről és közben forgatja a vízet a medencében
• Tartalmaz 1db A/C. típusú szűrőpatront szabadalmaztatott klórozóval (utánredenléshez cikkszám: SW AC2FILT)
• SureStep® létra, medence aljtakaró, fedő és delux takarító készlet a csomagban

MŰSZAKI ADATOK
Átmérő 4,88 m
Magasság 122 cm
Súly 104 kg
Csomag méret 93x77x43 cm

Bővebben

Szabadidő. Szó szoros értelmében olyan tevékenység, melyben önként veszünk részt és pihenéssel, szórakozással sportolással töltjük. Utóbbi években nagyon megnőtt a szabadidő fontossága, mert a pandémiás időszak bezártsága után a szabadban töltött idő kincset ér. Korosztályonként más-mást cselekvésre gondolunk a szabadidő szó hallatán.

GYEREKEK: Játékok, társasjátékok, fajátékok, plüss kedvencek. Ezek a szabadidős tevékenységek bel-és kültéren is játszhatók, azonban a gyerekjátékok vásárlásánál alaposan nézzük meg a játék anyagát és tisztíthatóságát. Miért? BPA. Ugye ismerős kifejezés? Ez az a veszélyes anyag, mely sok műanyagban szerepel, szájba kerülve mérgező hatású. Nézzük meg, hogy a szabadidős játékon fel van e tüntetve, hogy „BPA mentes”. Ha igen, bátran megvásárolhatjuk, webshop esetén kosárba tehetjük. 
20-30-40-es KOROSZTÁLY: A PUB-ok, koncertek mellett a családi/baráti összejöveteleken, kertipartikon a medence, tollaslabda, foci, elektromos roller, a SUP a kedvenc szabadidős sporttevékenység. Ha ezeket szeretnénk megvásárolni, mire ügyeljünk?

Fémlábas medence 488 cm átmérő, 122 cm magas, TERMÉSKŐ mintás, belül KÉK MOZAIK minás + víztisztító + létra + aljtakaró + fedő +  delux takarítókészle, SkimmerPlus™ Summer Waves

  • Tartós, rozsdamentes fémvázszerkezet
  • Ovális alakú fémrudakkal, ami 30% erőssebb, mint szokásos rúdazat
  • Könnyű, szerszám nélküli összeszerelés bepattintható csatlakozásokkal

MŰSZAKI ADATOK:

  • Átmérő: 4,88 m
  • Magasság: 122 cm
  • Súly: 104 kg
  • Csomag méret:  93x77x43 cm

 

•    Medence: Kezdve az egyszerűbb puhafalú medencétől egészen az akár 3.6m átmérőjű fémvázas medencéig, igen széles a skála. A pénztárcánk mellett a használat sűrűsége szerint tudunk választani. A puhafalut nyaraláshoz 3-4 használathoz javasoljuk. Előnye, hogy gyorsan felfújható, kevesebb a vízbefogadó térfogata, így gyorsabban felmelegíti a nap és előbb használhatjuk. Használat után könnyen eltávolítható a víz, leereszthető, összecsomagolható. A merevfalú medencék évekig használhatók, hiszen anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak. Igen jól felszereltek tartozékokkal, mint a vízforgató, a létra, de külön tartozékként is megvásárolhatók a medence alátétek, medence fedők, medence tisztítók. Bármelyik típus mellett tesszük le voksunkat, a medence jó választás, ha szabadidős tevékenységet keresünk.
•    Elektromos roller: Bátran mondhatjuk városi közlekedési eszköznek. Itt kiemelten fontos a minőség, mert akár 30 km/óra sebességnél a stabilitás, a fékek, az elektromos részek életbevágóak, hogy megelőzzük a baleseteket. Az elektromos rollereknél javasoljuk, hogy csak a minőséget válasszuk, melynek megbízható a minősége. 
•    SUP: Felfújható álló szörföket értjük SUP megnevezésnél, melyeknél szintén roppant fontos a minőség. Ennek egyik mérvadója a SUP vastagsága, egyúttal terhelhetősége. A jó minőségi SUP-ok minimum 10 cm-es vastagságúak.  A másik nagyon fontos opció a termelhetőség, mely minimum 100kg legyen. A minőségi SUP-okat tartozékokkal együtt árulják, mint a hordtáska, teleszkópos lapát, bokapóráz, kézipumpa, javítókészlet. 
•    Fitness: Ez a szabadidős tevékenységek közül roppant kedvelt, annak ellenére, hogy beltéri mozgás, de mégis csak ki kell mozdul, el kell menni a fitness vagy edző terembe, vagyis kimozdulunk a négy fal közül és csapatban aerobic órákon vagy egyénileg, de barátok között fitnessgépeken sportolunk. Kedveltek az otthoni tornák is, melyeknél a kedvenc fitness edzőnk online mutatja, mondja az instrukciókat. Igen, ehhez saját eszközökre van szükség, mint a kézi és lábsúlyok, utóbbiak tépőzárasak, hogy a kívánt méretben rögzíthessük a bokára/karra. A súlyokat párban vásároljuk. Már 0,5kg-os súlyt is lehet vásárolni, ami nagyon picinek tűnik, ám ha 30-40 percen keresztül sportolunk, akkor bizony ezzel a súllyal is megérezzük a hatást, izomlázunk lehet. A súlyok 0.5 kg-onként növekednek, így fittségünk, állóképességünk szerint válasszuk az ideális súlyokat. Ne feledkezzünk meg a joga szőnyegről. A neve ellenére nem csak jogára használhatjuk, sőt, inkább fitnessnél használjuk. Könnyű, összetekerhető, kényelmes fekvést/ülést biztosit sportolás közben.

Kimagasló minőségű termékei sport- és játékeszközök árucikkeit biztosítja. Töltse szabadidejét aktívan, éljen egészségesen! Nagyszerű ajánlataink biztosítják a mozgás szabadságát. Kezdjen valami újba! A vízisportok szerelmesei sup deszkáink választékából válogathatnak. Színes kínálatunkból gyermekeit remek, kreatív játékokkal lepheti meg. A dekorációs termékeinkkel igazán otthonossá és hangulatossá varázsolhatja környezetét. Legyen szó akár ünnepnapokról vagy csupán hétköznapokról, remekül feldobhatja lakását!


Jó vásárlás citidepo.hu webshopunkban. Kérdése van? Hívjon és segítünk: +36707747475