Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
1.290 Ft
Menny.:db

Autómosó kesztyű zsenília DUNLOP

Ár:
1.290 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.690 Ft

Gyártó: DUNLOP
Elérhetőség: Raktáron
 • Két féle felület: zsenilía, mikrószálas
 • Gumirozott csukló rész
 • Mosható
Cikkszám: E41814
Vonalkód: 8711252418148

Leírás és Paraméterek

Autómosó kesztyű zsenília DUNLOP. Védi a kezet a szennyeződéstől. A makacsabb szennyeződések eltávolításhoz használja a rojtos felületet, mert jó habzó tulajdonsággal rendelkezik. A zsenilia felület kiváló nedvszívó képessége révén szárazra törölheti autóját.

MŰSZAKI ADATOK
Méret 24,5x9x7 cm
Súly 0.127 kg
Csuklórész 4 cm

Bővebben

A DUNLOP, ALL, BLACK+DECKER és STANLEY márkák az autóápolás megbízható gyártói.

Ki ne szeretné, ha autója kívül – belül igényes, ápolt lenne, de nincsenek meg a megfelelő eszközök, mint a speciális szivacsok, ablaklehúzó gumik, belső ablaktisztítók vagy akár a keréktárcsamosó kefe és a nagy kedvenc az autósporszívók.

Hogyan kezdjünk hozzá az autóápoláshoz? Néhány lépésben felvázoljuk.

 

1. A legszennyezettebb felületek megtisztítása. Kívülről ez a keréktárcsa, hiszen a kerék találkozik közvetlen az úttal. Speciális keréktárcsamosó kefével alaposan lemossuk szappanos vízzel.  Belülről a kárpit és lábrész a legszennyezettebb, leginkább ételmorzsákkal. Autósporszívó használatával gyorsan tiszta felületet érhetünk el, ám ha nagyobb a szennyeződés akkor már a nedves-száraz autóporszívót kell hadba állítani a higiénia eléréséhez.

Felmerülhet a kérdés, hogy az autó belső takarításakor komolyabb porszívóra lenne szükség, mely akár hálózatról (220V) is üzemeltethető, persze legyen megfelelő hosszú vezetéke, hogy az autóhoz elérjen és többféle tisztítófeje is legyen a szűk, nehezen hozzáférhető részekhez. Erre a célra az úgynevezett ipari porszívók vagy a száraz – nedves porszívók az ideálisak, melyek különböző,  teljesítményben (W) megvásárolhatók.

 

2. Autó külső mosása, hogy csillogó tiszta, de karcmentes legyen a felület. Első lépésnél durvább mosást alkalmazzunk, hogy a nagyobb szennyeződések (sár, bogarak) eltűnjenek. Erre javasoljuk a magasnyomású mosókat. Ez után jöhet a finom tisztítás, melyhez kétoldalú szivacs vagy kesztyű a legpraktikusabb. Egyik részével szappanos vízzel lemossuk a felületet, finomabb oldalával szárazra töröljük, így biztosítva a karcmentességet. A szélvédő és ablakok mosása után az ablaklehúzóval csíkmentessé varázsolhatjuk az üvegeket.

 

3. A szélvédő külső belső tisztítás a biztonságos vezetés érdekében. Nyáron a menetszéllel a szélvédőre tapadó bogaraktól kell rendszeresen megtisztítani autónk üvegét, melyre a speciális rovarhálós ablaklehúzó az ideális választás. A ősztől tavaszig gyakran előforduló belső üveg párosodásra is van szerencsére megfelelő eszköz, mellyel gyorsan és könnyedén pára mentesíthetjük autónkat, hogy mielőbb indulhassunk.

 

4. Utolsó simításokkal csillogóvá varázsoljuk a megtisztított felületeket, melyeket külső és belső felületekre való törlőkendőkkel végezzük.

 

Autómosó kesztyű zsenília DUNLOP 

 • Védi a kezet a szennyeződéstől.
 • A makacsabb szennyeződések eltávolításhoz használja a rojtos felületet, majd a finom résszel szárazra törölheti autóját.
 • Két féle felület: zsenilía, mikrószálas
 • Gumirozott csukló rész
 • Mosható

MŰSZAKI ADATOK:

 • Méret: 24,5x9x7 cm
 • Súly: 0.127 kg
 • Csuklórész: 4 cm

 

Kellemes vásárlást a citidepo.hu webshopunkban, ahol a világmárkákat szerethető áron találja meg.