Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében a láblécben található ÁSZF a mérvadó.
Menü
Ár:
3.290 Ft
Menny.:db

Ablaktisztitó készlet 5 részes ALPINA

Ár:
3.290 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ablaklehuzo_teleszkopos_110cm_nyellel_DUNLOP_1 Ablaklehúzó gumi + szivacs fejjel, 110cm teleszkópos nyéllel DUNLOP
3.120 Ft 2.490 Ft
muszarvasbor_torlokendo_dobozban_ALL_1 Törlőkendő műszarvasbőr ALL
690 Ft
Menny.:db

Szállítási díj:

1.690 Ft

Gyártó: ALPINA
Elérhetőség: Elfogyott
  • Nyél: teleszkópos 50-100 cm
  • Szett tartalma: ablaklehúzó, portörlő, +portörlő, teleszkópos nyél
  • Cserélhető fejek
Cikkszám: E12375
Vonalkód: 8711252123752

Leírás és Paraméterek

Ablaktisztitó készlet 5 részes ALPINA. Teleszkópos nyelével a magasabb, nehezen elérhető ablakok takarítása is megoldható. A különféle tisztítófejek a maximális tisztítást segítik.

MŰSZAKI ADATOK
Nyél teleszkópos 50-100 cm
Szett tartalma ablaklehúzó, portörlő, +portörlő, teleszkópos nyél
Anyaga műanyag, gumi, szövet
Szín szürke/türkiz

Kapcsolódó termékek

990 Ft 790 Ft
  • Ergonomikus nyél
  • Nagy, gumi tisztítófej
  • Akasztós rész a nyélen

Bővebben

Takarítás. Ez az a tevékenység, amit tetszik vagy sem de rendszeresen el kell végeznünk lakásunkban, otthonunkban. Azonban az, hogy mennyi idő alatt, milyen takarítóeszközökkel tesszük nagyon nem mindegy. A technika fejlődésének takarítás tekintetében ne mondjunk nemet, hiszen minél:
•    könnyebb
•    ergonomikusabb
•    cserélhető
•    többfunkciós egy takarítóeszköz, bizony annál könnyebb vele a munka.

Mielőtt nekilátnánk a takarításnak, kukkantsunk be a takarítószekrénybe, és nézzük a tisztítószereket és a takarítóeszközöket, hogy a:
•    Porszívó porzsákja milyen telítettségi szinten van?
•    Van egy pót porzsák?
•    Van e ablakmosó, padlóápoló, vízkőoldó és egyéb tisztítószer vagy valamelyik elfogyott?

Ezzel megelőzzük, hogy a létrán állva, ablaktisztításra készen rádöbbenjünk, hogy nincs ablaktisztító folyadék vagy miért nem szív rendesen a porszívó, mert tele van a porzsák. Ugye milyen bosszantó lenne?

PORTÖRLÉS: Fontos szempontok, hogy elég hosszú, elég hajlékony és hatékony. Ezekből a jelzőkből nem is gondolnánk, hogy a portörlés takarítóeszközeiről beszélünk. Pedig de, hiszen:
•    Ha teleszkópos a portörlő nyél, akkor szabályozható a magassága, így elérjük a plafonon a pókhálókat és a könyvespolc magasságában lévőket is.
•    Ha alumínium a portörlő nyél, akkor a csuklónk, karunk nem fárad el, mert nagyon könnyű a takarítóeszköz.
•    Ha univerzális a portörlő nyél, akkor cserélhetők a fejek, aszerint, hogy tévét, fabútort, vagy fűtőtestet szeretnénk takarítani, vagy akár ablakot mosni.

LÉTRA + FELLÉPŐKE: A takarítást mindig fentről lefelé haladva végezzük. A plafon pókháló takarításra, függönyök tisztítására, ablakmosásra a létre a jó választás. Legyen stabil, erős anyagból és legalább 5-6 lépcsőfokos, így biztosan a legmagasabb helyeket is elérjük. 

 

Ablaktisztitó készlet 5 részes ALPINA

  • Nyél: teleszkópos 50-100 cm
  • Szett tartalma: ablaklehúzó, portörlő, + portörlő, teleszkópos nyél
  • Cserélhető fejek

Ablaktisztitó készlet 5 részes ALPINA. Teleszkópos nyelével a magasabb, nehezen elérhető ablakok takarítása is megoldható. A különféle tisztítófejek a maximális tisztítást segítik.

MŰSZAKI ADATOK:
Nyél: teleszkópos 50-100 cm
Szett tartalma: ablaklehúzó, portörlő, +portörlő, teleszkópos nyél
Anyaga: műanyag, gumi, szövet
Szín: szürke/türkiz

 

ABLAKLEHÚZÓ: Nagyszüleink még újságpapírral tisztították az ablakot, de vannak, aki még mindig papír törlővel pucolják az ablakot. Ezek a megoldások ugyan hagyományosak, de igen időigényesek. A modern ablak lehúzok anyagát tekintve pille könnyűek, műanyagból készülnek, ergonomikus markolattal. Kemény gumi fejjel, így csíkmentesen tisztíthatjuk az ablakot. Méret és felszereltség tekintetében roppant széles a skála, mint a:
•    20 cm-es gumi fejjel
•    Rovarháló szivaccsal a makacsabb szennyeződések miatt.
•    Teleszkópos nyéllel, hogy a magasabb ablakok is elérhetők legyenek.

FELMOSÓSZETT: A hagyományos mopp felmosót sokan kedvelik. Nagy előnye, hogy bármely felmosóvödörhöz kompatibilis a csavaró rész, mely a választásnál döntő tényező. Vannak, akik a legmodernebb, mikró szálas és egyéb extra funkcióval kiegészített felmosófejeket használják, melyek általában adott gyártó termékeivel kompatibilisek, így a rugalmasság minimális. Hatékonyság tekintetében mindegyik csíkmentesen, alaposan tisztít.
Otthonunk különböző helységei, eltérő tisztítást igényelnek. Leginkább a konyha takarítása, ami a hagyományostól eltérő takarítást igényel, például a spejz és a sütű-főzőlap. 

KAMRA: A kamra legkisebb helysége az otthonnak. Rendeltetés szerű használatakor befőtteket, száraz, tartós élelmiszereket, esetleg konyhai kiegészítőket tárolunk. Ám lássuk be, az esetek nagy százalékában nagy káosz van a kamrában, mondván, hogy még ez is befér, az is befér. Szánjunk rá idő, legalább évszakonként. Porszívózzunk, portörlőjűnk.

SÜTŐ – FŐZŐLAP: Gyakran használjuk a sütőt és a főzőlapot, ezért intenzívebben koszolódik. Sőt, a szennyeződés jelentős része zsírós, makacs, melyet körültekintőbben kell tisztítani, hogy ne hatalmasodjon el kosz. Legalább hetente egyszer, otthonunk takarításakor tisztítsuk át ezeket is.

Hol tudja mindezeket kényelmesen, néhány klikkel megvásárolni?
CITIDEPO.HU – világmárkák szerethető árakon. Kérdése van? Hívjon, segítünk! +36707747475